Werkplaatsinformatie

Onderhoud en reparatie

Bij TT Motoren bent u ook aan het juiste adres als het gaat om het onderhoud en reparatie aan uw motor. Onze gekwalificeerde monteurs dragen er zorg voor dat uw motor veilig is en u dus maximaal kunt genieten van uw motor. Zij worden regelmatig bijgeschoold waardoor hun kennis up to date blijft. Bij de werkplaatsplanner maakt u een afspraak en met uw wensen en ons advies maken we eerst een prijsopgave. Komen we gedurende de onderhoudsbeurt zaken tegen wat we niet hebben afgesproken dan nemen we eerst contact met u op, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Gereedschap


Goed gereedschap is het halve werk maar goed gereedschap is ook een must als het gaat om goed onderhoud. Onze werkplaats beschikt over het modernste gereedschap om vakkundig aan uw motor te kunnen werken. Daarnaast zijn we ook voorzien van diagnose –en uitleesapparatuur om ieder type motor te kunnen onderhouden zoals staat voorgeschreven.

 

Schadeherstel en schadetaxatie


Het kan onverhoopt wel eens voorkomen dat er schade is ontstaan aan uw motor. Ook dan kunt u bij TT Motoren terecht. Wij taxeren de schade en maken hier een rapport van op. Is de schade verhaalbaar dan behandelen wij samen met  de schade expert van de verzekering de taxatie. Repareren van de schade doen wij pas na opdracht van u, net als met regulier onderhoud en/of reparatie overleggen wij eerst met u wat uw wensen zijn.

 

Aankoopkeuring


U heeft een motor te koop zien staan bij een andere motorzaak of particulier en u heeft daar interesse in? Dan is een aankoopkeuring wel zo prettig. Na gedegen onderzoek van een monteur weet u of het een goede koop is of misschien wel een miskoop. Eventuele (aankomende) kosten weet u dan ook meteen, altijd handig in het onderhandelingstraject met de verkopende partij. Klaar terwijl u wacht maar maak wel een afspraak voor u komt.

 

Om een afspraak te maken voor de werkplaats kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op voor het inplannen van de afspraak en de verdere details. Vermeldt u alstublieft zoveel mogelijk gegevens van de motorfiets, zo kunnen wij u beter van dienst zijn. Uiteraard kunt u ook langskomen of bellen.

Oud of nieuw, veel of weinig gelopen, in onze werkplaats is uw motor in goede handen!

 

 

 

 

 

 

                

TT Motoren Werkplaats

Waarom onderhoud bij TT Motoren?

  • Altijd een prijsopgave
  • Gekwalificeerd personeel
  • Garantie op het geleverde werk
  • Vervangend vervoer mogelijk
  • Eventueel klaar terwijl u wacht

 

Ook mogelijk bij TT Motoren:

  • Aankoopkeuringen
  • Schadetaxaties
  • Schadeherstel

TT Motoren, bijna 40 jaar hét vertrouwde adres voor het onderhoud van uw motor.


TT Motoren

Contact opnemen?
Bel direct 038 - 465 80 58
Gertie Barendsen - TT Motoren Gertie Barendsen
Gertie Barendsen - TT Motoren

Onze merken