TEST: kawasaki
Kawasaki Z900RS
Omschrijving:
De Z900RS maakte zijn internationale debuut op de Tokyo Motor Show; een nieuwopwindend hoofdstuk in de rijke Z-historie voor Kawasaki! De spirit van een legende uit de jaren '70 – de ultiem coole Kawasaki Z1 - vind je terug in de nieuwe Z900RS.

De stijlvolle motor is bijzonder hoogwaardig afgewerkt en met veel liefde voor detail ontworpen. Eyecatcher is de prachtige ‘teardrop shaped tank’, bijna identiek aan die van de Z1. Het frame is geheel nieuw en ontworpen om een ideale rijpositie te creëren en de slanke vorm van de tank te behouden. Het motorblok heeft koelvinnen op de cilinders voor een traditionele luchtgekoelde uitstraling. De gegoten velgen hebben de look van klassieke spaakwielen. Qua geluid is uitgebreid onderzoek uitgevoerd om een perfect uitlaatgeluid te creëren, passend bij de reputatie en uitstraling van de Z900RS.
 

De ronde LED-koplamp en het ovale ontwerp van het LED-achterlicht zijn visueel vrijwel identiek aan het origineel en zijn een eerbetoon aan de Z1. Ook de moderne instrumentatie op het stuur van de motor lijkt op het origineel maar heeft als aanvulling een modern multifunctioneel LCD-display. Zowel het kleurenschema als het lettertype van de badges zijn afgeleid van de Z1. De Z900RS is een succesvolle mix van zowel het verleden, het heden als de toekomst!
 
Technologie
Net als de klassieke Z1 is de RS voorzien van een 900cc viercilinderblok. De motor heeft een fantastische balans tussen vermogen en perfecte handling met veel koppel bij weinig toeren. De ontspannen rijhouding van de Z900RS draagt bij aan het gevoel van controle en comfort onder alle rijomstandigheden. De Z900RS is voorzien van de modernste technologie zoals; Traction Control (KTRC), verschillende rijmodi en een vederlichte assisted slipperclutch. Radiaal gemonteerde remklauwen zorgen hiernaast voor optimale remprestaties.
 
De Z900RS maakte zijn internationale debuut op de Tokyo Motor Show op 25 oktober; een nieuw opwindend hoofdstuk in de rijke Z-historie voor Kawasaki! De spirit van een legende uit de jaren '70 – de ultiem coole Kawasaki Z1 - vind je terug in de nieuwe Z900RS.

De kleur op de afbeelding kan afwijken ten opzichte van de kleur van de huurmotor.


Financiering
Prijs per maand:
€ 260,- Direct financieren
Verzekering

Bereken direct je motorverzekering voor de Kawasaki Z900RS?

Verzekering berekenen

Kawasaki Z900RS

Technische specificaties

Swipe naar links binnen de tabel om deze volledig te bekijken.

Brandstofcapaciteit: 17 Liter
ABS: Ja
Afmetingen (lxbxh): 2.100 x 865 x 1.150 mm
Zithoogte: 835 mm
Verlagen mogelijk: ja
Rijklaar gewicht: 215 kg
Aantal versnellingen: 6
Eind aandrijving: Ketting
Maximaal vermogen: 111 pk (82 kW) bij 8.500 t/min
Maximaal koppel: 98,5 Nm bij 6.500 t/min
Rijbewijs categorie: A
Kleur: Metallic Matte Covert Green,
Metallic Matte Covert Green / Flat Ebony
Candytone Brown / Candytone Orange

TT Motoren

TT Motoren Zwolle is al bijna 40 jaar een begrip in de regio.

  • 2000 m2 motorbeleving
  • Gespecialiseerd advies
  • Kledingshop van 500 m2
  • Nieuwe motoren van Suzuki & Kawasaki
  • Ruime occasionkeuze
  • Onderhoud alle merken
  • Motorverhuur
  • Uitstekende service


TT Motoren

Wil je een proefrit maken?
Laat het hieronder weten
of bel: 038 - 465 80 58
Eilert van Berkum - TT Motoren Eilert van Berkum
Service TT Motoren

Onze merken