Kleding

TT Motoren heeft een zeer uitgebreide kledingshop. Door het gebruik van gerenommeerde merken zoals onder andere Rev’it, Shoei, Scorpion, Macna, Shark, Schuberth en HJC verkoopt TT Motoren enkel kwalitatief hoogwaardige en beschermende motorkleding. Onze kledingspecialisten staan klaar om u te helpen en ze nemen daar ruim de tijd voor. Door de fabrikanten van de merken die wij voeren krijgen zij regelmatig een producttraining om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Samen met u kijken we naar uw wensen en stellen zo de juiste motoroutfit voor u samen.

 

 

Eyecatcher in onze kledingshop is de shop-in-shop van Rev’it. Een groot deel van de collectie van dit Nederlandse merk is aanwezig. Daarnaast hebben we van Macna ook een uitgebreide collectie op voorraad, dit (eveneens Nederlandse merk) heeft voor iede type motorrijder een geschikte outfit. Loop eens door de shop heen en laat je inspireren door alles dat u ziet. Stel de vragen die u heeft maar aan een van onze kledingspecialisten, zij zijn er immers om u te helpen in het maken van de juiste keuze.

 

Bij TT Motoren zijn de kledingspecialisten door SHOEI opgeleid om uw SHOEI op maat te maken, uniek! Klik HIER voor meer informatie.

 

Doordat wij onze kennis met u delen wéét u wat u koopt!

TT Motoren Kledingshop

Waarom naar de kledingshop van TT Motoren?

  • Rev’it shop-in-shop
  • Shoei personal fitting mogelijk
  • Zéér breed assortiment
  • Motorkleding voor ieder budget aanwezig
  • U krijgt maximale aandacht en uitleg door getraind personeel, door de overdracht van onze kennis naar u toe wéét u wat u koopt!


TT Motoren

Contact opnemen?
Bel direct 038 - 465 80 58
Marco Hendriks - TT Motoren Marco Hendriks
Marco Hendriks - TT Motoren

Onze merken