Helm op maat

Pasvorm is bepalend als het gaat om de juiste helm, uitgebreid passen is dus een must als je een nieuwe helm zoekt. Maar wát nou als een helm op maat gemaakt kan worden? Nou, dat kan! Tenminste, wél bij TT Motoren!

De kledingspecialisten van TT Motoren zijn door Shoei opgeleid om ’Personal fitting’ toe te passen.Tijdens dit proces, dat 45 minuten duurt, wordt je hoofd op meerdere plaatsen opgemeten en aan de hand daarvan weten we waar we de voering moeten opvullen. Daarmee kunnen we een helm aanbieden met een exacte pasvorm. Maatwerk dus. Deze helm is stiller, draagt comfortabeler, is véél stabieler op het hoofd en dus een helm waar je veel meer plezier van gaat hebben.

Als je bij TT Motoren een nieuwe Shoei koopt is personal fitting gratis, heb je afgelopen jaar bij ons een Shoei gekocht dan voeren we dit ook gratis bij je uit. Heb jij elders een Shoei gekocht dan kost het op maat maken van je Shoei €70,-Mail naar kleding@ttmotoren.nl voor meer informatie omtrent Shoei Personal Fitting.

 

Onze merken