Helm op maat

Pasvorm is bepalend als het gaat om de juiste helm, uitgebreid passen is dus een must als je een nieuwe helm zoekt. Maar wát nou als een helm op maat gemaakt kan worden? Nou, dat kan! Tenminste, wél bij TT Motoren!

De kledingspecialisten van TT Motoren zijn door Shoei opgeleid om ’Personal fitting’ toe te passen.Tijdens dit proces, dat 45 minuten duurt, wordt je hoofd op meerdere plaatsen opgemeten en aan de hand daarvan weten we waar we de voering moeten opvullen. Daarmee kunnen we een helm aanbieden met een exacte pasvorm. Maatwerk dus. Deze helm is stiller, draagt comfortabeler, is véél stabieler op het hoofd en dus een helm waar je veel meer plezier van gaat hebben.

Als je bij TT Motoren een nieuwe Shoei koopt is personal fitting gratis, heb jij elders een Shoei gekocht dan kost het op maat maken van je Shoei €70,-Mail naar kleding@ttmotoren.nl voor meer informatie omtrent Shoei Personal Fitting.

 

TT Motoren Kledingshop

Waarom naar de kledingshop van TT Motoren?

  • Rev’it shop-in-shop
  • Shoei personal fitting mogelijk
  • Zéér breed assortiment
  • Motorkleding voor ieder budget aanwezig
  • U krijgt maximale aandacht en uitleg door getraind personeel, door de overdracht van onze kennis naar u toe wéét u wat u koopt!


TT Motoren

Contact opnemen?
Bel direct 038 - 465 80 58
Marco Hendriks - TT Motoren Marco Hendriks
Marco Hendriks - TT Motoren

Onze merken