Geplaatst door: Marco Hendriks

Datum: 27-09-2018

TT Motoren en Revit, partners van het eerste uur

Rev’it en TT Motoren hebben al een hele lange samenwerking met elkaar achter de rug. Sinds het ontstaan van Rev’it is TT Motoren dealer van dit Nederlandse motorkledingmerk, de kleine fabrikant uit Oss groeide uit tot een kledingmerk die in de top-3 (wereldwijd) staat als het gaat om de verkoop van hun motorkleding. Door innovatieve, modieuze én veilige  kleding te maken hebben zij een enorme groei doorgemaakt.

Door de jarenlange ervaring dat TT Motoren met dit kledingmerk heeft zijn de kledingspecialisten van TT Motoren volledig op de hoogte van alle ins en outs van de Rev’it kledinglijn. Ieder jaar worden zij door Rev’it bijgespijkerd om alle informatie over te kunnen dragen aan de motorrijder. Daardoor kunnen zij de perfecte outfit voor je samenstellen dat het beste bij je wensen past.

De nieuwe Gore-Tex collectie is zo goed als binnen én op voorraad bij TT Motoren. Bij uitstek geschikt voor de motorrijder die meer eist van zijn kleding, combineer dit met de nieuwe onderkledinglijn en je bent klaar voor de herfst en de winter.

Meer blogs van
#Kledingshop