Geplaatst door: Marco Hendriks

Datum: 15-11-2018

Motorrijder laat je zien!!

Dat wij als motorrijder minder goed zichtbaar bent weten we maar daarvan moeten we ons rond deze tijd extra van bewust zijn. De dagen waarbij het licht is worden korter, alles is grauwer geworden en mist is ook weer iets dat ons parten speelt als het gaat om de zichtbaarheid. Draag daarom fluorescerende kleding, dit kan het verschil maken of men je wél of juist níet ziet. 

Duur hoeft deze kleding echter niet te zijn, je kunt kiezen voor een fluovest en deze zijn al verkrijgbaar vanaf €34,95. De keuze in fluorescerende kleding is enorm, er zijn verschillende varianten jassen, broeken, helmen die je zichtbaarheid flink vergroten. Daarnaast zou je ook kunnen kiezen voor een jas waarin Night Eye is verwerkt. Een slimme stof die extra reflecteert wanneer er een lamp op schijnt, voor meer informatie daarover klik je HIER.

Wil je meer weten over wat jij kan doen om je beter zichtbaar te maken als motorrijder? Kom dan eens langs in de winkel en onder het genot van een kopje koffie of thee praten we je helemaal bij!

Ook daarom TT Motoren!

Meer blogs van
#Kledingshop