Geplaatst door: Marco Hendriks

Datum: 26-01-2018

De Shoei Neotec II nu bij TT Motoren op voorraad

Maak kennis met de nieuwe Shoei Neotec II, die voortborduurt op de solide basis van zijn voorganger en op tal van punten is doorontwikkeld. De buitenschaal, gemaakt van een sterke multilayer AIM glasvezelcomposiet (in drie maten), is voor optimale aerodynamische eigenschappen qua design verder verfijnd en voorzien van verschillende (kleine) spoilers (o.a. aan de onderzijde van het kinstuk), die de lucht nog beter geleiden. Voor een optimale afdichting tegen en afvoer van regenwater kreeg de Neotec II het nieuwe, optisch uiterst zuivere CNS-3 vizier (standaard geleverd met Pinlock anti-condens vizier), en ook het ventilatiesysteem met twee in- en twee uitlaat openingen is flink herzien.

Naast de buitenkant kreeg het uitneem- en wasbare interieur eveneens een upgrade, waarbij met name de akoestische eigenschappen van de helm naar een hoger plan zijn getild. Dankzij nieuwe wangkussens met de zogenaamde ‘noise isolater’ is de Neotec II ten opzichte van zijn voorganger namelijk nóg stiller geworden. Een andere nieuwe feature betreft de voorbereiding op een speciaal Sena intercomsysteem. Het bedieningspaneel van het systeem schuif je heel eenvoudig in een speciaal slot waarna het perfect geïntegreerd in de helmschaal zit en dus geen nadelige invloed op de aerodynamica heeft en/of vervelende ruis veroorzaakt. Verdere kenmerken van de Neotect II zijn onder meer een stevige rvs ratelsluiting van de kinriem, een praktische, goedbereikbare bediening van het geïntegreerde zonnevier en een met één hand te bedienen openingsmechanisme van het kinstuk.

De nieuwe Shoei Neotec II systeemhelm, verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL, is er in een breed spectrum aan kleuren, variërend van klassiek wit en (mat)zwart tot lekker sportief ogende graphic motieven. Prijzen variëren van € 599,00 voor de witte en zwarte variant tot € 699,00 voor de graphic uitvoeringen.

Bij TT Motoren maken we volgens het Personal Fitting Systeem van Shoei de nieuwe Neotec kosenloos op maat voor je!

 

Klik HIER voor meer informatie en de beschikbare kleuren van de Shoei Neotec II.

Meer blogs van
#Nieuw#Kledingshop