Geplaatst door: Marco Hendriks

Datum: 12-01-2018

Accessoirepakketten voor Suzuki Street modellen

Suzuki introduceert aantrekkelijke accessoirepakketten voor zijn Street-motoren GSX S750(Z)A, GSX S1000(Z)A en GSX S1000FA. Met het Street Xtreme Pack geven GSX S-rijders hun motorfiets een extreem sportieve look én sound. Het Touring Pack voor de GSX S1000FA biedt uitkomst voor supersportieve rijders die de power van hun motor willen combineren met meer gebruiksgemak. Het voordeel loopt op tot € 460.-.

Het Street Xtreme Pack (vanaf € 999,-) voor de Suzuki GSX S750(Z)A en GSX S1000(Z)A bestaat uit de volgende onderdelen:
•    Yoshimura R11* EEC carbon uitlaat
Een fraai ontworpen R11* demper van het bekende performancemerk Yoshimura. De zwarte uitlaatdemper is voorzien van een carbon eindkap, zwarte Yoshimura-beschermkap* boven de katalysator en uitneembare dB-killer. * GSX S1000(Z)A
•    Hamamatsu graphics – GSX S1000ZA
Deze stickerset van Hamamatsu Japan met dikke matzwarte structuur en rode striping geeft de GSX S een unieke look. Speciaal ontwikkeld voor de gelimiteerde Z-versie met matzwarte voorvork en speciale wielstriping.
•    Korte kentekenplaathouder
Speciaal ontwikkeld voor de Suzuki GSX S-modellen. De kentekenplaathouder kent een hoogwaardige afwerking en is voorzien van stijlvolle ledverlichting.
•    Led-richtingaanwijzers
Kleinere richtingaanwijzers vóór en achter met heldere ledverlichting die perfect passen bij het ultrasportieve design van de GSX S.
•    Matzwarte duoseat cover – GSX S1000(Z)A
•    Frame slider set – GSX S750(Z)A
Aluminium sliders die speciaal op het design van de GSX S750(Z)A zijn afgestemd en hierdoor de schade beperken mocht de motor omvallen. Voorzien van een nylon pad.
Het Touring Pack (€ 799,-) voor de GSX S1000FA bestaat uit de volgende onderdelen:
•    Kunststof zijkofferset
Twee afneembare en afsluitbare matzwarte koffers met elk een inhoud van 22 liter. De carbon look accenten passen bij het sportieve design van de GSX S. Uitgerust met een compact ’C-bow’-montagesysteem.
•    TomTom Rider 450
Ontdek Europa aan de hand van de 100 voorgeprogrammeerde uitdagende routes. Inclusief Lifetime Maps – gratis kaartupdates gedurende de levensduur –, wereldkaarten, TomTom Traffic, flitserupdates en vele andere features. En met centraal geplaatste gps-montagesteun.

Alle prijzen van het Street Xtreme Pack en Touring Pack zijn terug te vinden op de Suzuki Motoren-site.

Meer blogs van
#Suzuki#Motoren#Nieuw